Afspraak maken? 06-11707074

Huidverbetering

Anti-Aging

De Caresse Beauty Anti-Aging behandeling is een methode om huidveroudering en verslapping in het gezicht tegen te gaan of te corrigeren. Bij deze gezichtsbehandeling wordt gebruik gemaakt van collageen en andere hoogwaardige werkstoffen waarbij de huid en de doorbloeding van de huid worden geactiveerd waardoor het proces van de celvernieuwing wordt bevorderd.

Vanaf de eerste behandeling ziet u het effect en als  de behandeling regelmatig word herhaalt zult u merken dat de huid er jonger gaat uitzien en een prachtige glans krijgt. Rimpels, wallen en littekens vervagen en de huid verstevigd zich.

72,50

Biolifting

Een revolutionaire behandeling. De lifting is een snelle oppepper voor de gerimpelde, verslapte, vermoeide, gestreste huid. Kraaienpootjes worden minder zichtbaar, verjongend voor de oogleden, werkt vochtafdrijvend en tegen oogwallen. Ook geschikt voor bruidjes 1 dag voor de trouwerij. Eenmalig maar kan ook als kuur van 3 behandelingen voor een optimaal resultaat.

72,50

Eye-special inclusief massage

Deze exclusieve oogbehandeling zorgt voor versteviging, vervaagt lijntjes, revitaliseert en ontspant vermoeide ogen. De Eye-special kan met elke gezichtsbehandeling worden gecombineerd.

19,95

Power Lifting

In de loop der jaren ontstaat er bij iedereen in het gezicht een aantal verouderingsverschijnselen. Dit wordt veroorzaakt doordat de elasticiteit van de huid en het eronder liggende steunweefsel afnemen. De huid wordt bovendien droger, dunner en gerimpelder. Het verouderingsproces kan versneld worden door factoren als intensieve en langdurige blootstelling aan zonlicht, zwaar roken en stress.

Met onze Power Lifting ziet u het effect en als u de behandeling regelmatig herhaalt zult u merken dat de huid er strakker en jonger gaat uitzien en een prachtige glans krijgt. Rimpels, wallen en littekens vervagen en de huid verstevigd.

72,50